Köpa pool & spabad i Stockholm
Välkommen till Rubinpool!

Pålitlig leverantör av pool i Stockholm

Välkommen till Rubinpool! Hos oss kan du köpa pool i Stockholm till bra pris, med fullständig service och ett komplett utbud av tillbehör som poolvärmepump, filter, belysning med mera. Vi är en av Sveriges främsta leverantörer av pooler i toppklass och hjälper dig gärna att hitta den perfekta lösningen för ditt hem eller ditt fritidshus.

Här kan du se vårt utbud av pooler och du är givetvis välkommen att kontakta oss om du vill få rådgivning kring en passande pool med tillbehör till din tomt. Vårt team av kunniga medarbetare står redo att hjälpa dig vidare till din drömpool på hemmaplan.

Vi skapar din drömpool i Stockholm

Att köpa pool i Stockholm kräver god eftertanke och planering för att det ska bli riktigt bra. Visst kan du köpa en av våra praktiska ovanmarkspooler och ställa upp en pool direkt samma dag, men ska du bygga en pool som håller i decennier så krävs det eftertanke och en trygg partner vid din sida som ser till att hela jobbet blir ordentligt gjort.

I vårt sortiment hittar du allt från glasfiberpooler med fast stomme till thermopooler som gjuts och armeras på plats samt linerpooler med stålstomme. Vad som passar bäst beror på din marks förutsättningar, vilken form du önskar på poolen och vilken budget du har för projektet. Ta gärna en titt på vårt utbud av olika modeller av pooler på den här sidan först. Sen rekommenderar vi att du hör av dig till oss för att få svar på vad du kommer att behöva för en komplett pool-lösning. För en riktigt professionell pool så krävs det både grävning, installation och tillbehör som poolrening med filter, slangkopplingar, poolvärme och en genomtänkt plan för den omgivande miljön. En pooltäckning rekommenderas också, både för att hålla poolen ren och för att bibehålla värmen i den. Vår målsättning är att du ska kunna hitta allt du behöver för en komplett poolmiljö i vårt sortiment.

Hos oss kan du köpa spabad i Stockholm

Spabad har blivit mycket populära på senare år, särskilt hos våra kunder i Stockholm. Tidigare sågs de som ouppnåeliga lyxprodukter som bara hittades på femstjärniga hotell, men nu har de blivit lite mer överkomliga även för den med en normalstor plånbok. Att kunna bada bubbelbad och njuta av massagestrålar på hemmaplan har blivit en trend som är här för att stanna.

I vårt sortiment har vi både rejält tilltagna permanenta spabad med plats för många till lite mindre varianter för dig som tycker att det räcker med två till tre sittplatser. Samtliga är utrustade med flertalet funktioner, snygg belysning och smarta system för rengöring.

För den som söker en budgetvariant så har vi även portabla spabad som man blåser upp. De kan enkelt packas ihop tillsammans med sin kompakta pump och tas med till valfri plats i bagageutrymmet på bilen. Helt plötsligt kan du få ett spabad även vid sommarstugan eller på en strand så länge det finns el tillgänglig.

Ta en titt på vårt utbud av spabad här.

Poolvärmepump för Stockholm & Uppsala

En poolvärmepump gör att poolen kan användas under en längre period och ökar komforten även under sommaren. Genom att värma upp vattnet till en behaglig temperatur så behöver du inte fundera över om poolen håller en viss temperatur. Det är bara att hoppa i och bada när du får lust. Poolvärmepumpar ger en mycket ekonomisk uppvärmning och värmehållning av poolen gentemot andra typer av poolvärmare. De fungerar på liknande sätt som värmepumpar för hus, men värmer här upp vattnet istället.

Vi har ett stort sortiment av värmepumpar och kan hjälpa dig att välja en passande poolvärmepump för Stockholm eller Uppsala och det klimat som råder här. Diskreta, effektiva och pålitliga – vi har poolvärmepumpar från ledande tillverkare som garanterar en driftsäker och nästintill underhållsfri poolvärme.

Kontakta oss när du vill köpa pool, spabad eller poolvärmepump i Stockholm

Kontakta oss med hjälp av kontaktformuläret nedan eller ring oss på 042 – 22 55 59 så hjälper vi dig att hitta rätt produkter för dina behov. Fråga oss gärna om det är något som du inte hittar här på hemsidan. Vi brukar kunna få fram det mesta inklusive reservdelar för existerande pooler. Välkommen till Rubinpool för ett komplett och enkelt poolägande!

Kontakta oss

7 + 8 =

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken