Köpa pool & spabad i Malmö & Helsingborg
Välkommen till Rubinpool!

Din leverantör av pool, spabad & pooltillbehör i Malmö & Helsingborg

Välkommen till Rubinpool när du söker en pålitlig leverantör av pooler, spabad och tillbehör i Malmö & Helsingborg. Vi hjälper dig att hitta helt rätt modell när du vill köpa pool i Malmö från en lokal leverantör med ett stort sortiment av kvalitetsprodukter.

Att köpa pool är en rejäl investering och därför är det viktigt att välja pool från ett företag med lång erfarenhet så att du blir 100% nöjd. Vi guidar dig rätt till en pool som passar dina förutsättningar och önskemål och ser till att den utrustas med alla tillbehör som behövs för en enkel och smidig skötsel. En pool som ger dig extra guldkant i tillvaron helt enkelt.

Klicka här för att se vårt utbud av pooler och kontakta oss gärna om du vill få rådgivning kring en passande pool med tillbehör till din tomt.

Tänkvärt när du ska köpa pool i Malmö

När du planerar att köpa pool till din bostad eller ditt fritidshus i Malmö så finns det några olika aspekter som är värda att fundera över innan du beställer. Till att börja med behöver du bestämma dig för hur stor pool du vill ha. Räcker det med en mindre pool där barnen kan plaska eller vill du ha en lite större modell där du kan simträna på hemmaplan? Tänk långsiktigt så att du får en pool som fungerar även för framtiden.

Nästa steg är att fundera över om du vill ha en pool som är nedgrävd eller en pool ovan mark. Fördelen med en nedgrävd pool är att den håller i många år framöver och att det blir enklare att skapa ett trivsamt pool-landskap kring den, kanske med trädäck, grönytor och sköna sittplatser. En nedsänkt pool kan fås med integrerad trapp för att lätt kunna komma i och ur vattnet, snygg belysning och praktiska rengöringssystem som ligger dolda. Det är den bästa lösningen för dig som är säker på att du kommer att vilja ha en pool under ett flertal år.

En nedsänkt pool kräver förstås att man gräver på tomten. Då är det en fördel att anlita oss då vi har lokala kontakter som ser till att installationen blir utförd helt enligt dina önskemål.

För dig som har en tomt där det är svårt att gräva eller som söker en snabb och enkel lösning så har vi även uppblåsbara pooler och pooler ovan mark som enkelt kan placeras på valfri plan yta. Genom att man slipper att gräva och att poolerna har ett förmånligt pris blir det möjligt för de flesta att ha råd med att skaffa pool till hemmet.

Spabad – platssparande och lyxigt

Ett spabad är det perfekta alternativet för dig som har begränsat med plats. Men många väljer det främst för att det känns riktigt lyxigt att ha ett avslappnande bubbelbad på hemmaplan. Vi erbjuder både rejält tilltagna och stabila spa-anläggningar med gott om plats för att njuta och avancerade funktioner samt även enklare uppblåsbara spa-pooler för dig som söker ett enklare bubbelbad som till och med kan tas med i bilen till sommarstugan.

Ett spabad kan även vara ett fint komplement till en vanlig pool. Många kunder tycker om att kunna kombinera en nedsänkt pool med ett lyxigt spabad för att få fördelarna med båda typerna. Efter ett simpass i poolen kan man låta musklerna slappna av i spabadet. Eller sitt och slappna i ditt spa av medan barnen leker i poolen.

Ta en titt på vårt sortiment eller hör av dig om du vill få rådgivning kring att köpa spabad i Malmö.

Vi finns nära dig

Vill du komma och se exempel på pooler och spabad direkt på plats så hittar du oss i Åstorp, knappt en timmes körväg från centrala Malmö. Där hittar du vår stora utställning av pooler och spabad samt vår butik för tillbehör. Vi ger dig gärna personlig rådgivning när du vill köpa pool i Malmö. Tack vare vår närhet blir det även enklare och mer kostnadseffektivt att välja oss som leverantör. Välkommen!

Kontakta oss

7 + 13 =

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken