Köpa pool & spabad Göteborg

KÖP TRÄDGÅRDSPOOL, UTOMHUSPOOL OCH POOLVÄRMEPUMP I GÖTEBORG

Ska du köpa pool? Det blir vanligare och vanligare att investera i en utomhus- eller trädgårdspool till sin villa. Det är enkelt att förstå varför; en egen badplats att svalka sig under varma sommardagar.

Vi på Rubinpool finns i Göteborg och säljer många olika typer av pooler. Vi säljer också alla tillbehör som kan tänkas att behövas till din pool. Att ta hand om sin pool förlänger poolens livslängd.

OAVSETT VILKEN POOL DU BEHÖVER – RUBINPOOL HAR DEN

Vi på Rubinpool är medvetna om hur stort beslut det är att investera i en pool. Därför finns vi här för dig genom hela processen; innan, under och efter poolbygget. Det finns en mängd olika sorters pooler att välja mellan och dessutom många former och storlekar.

Här på vår hemsida finns hela vårt sortiment. Du hittar bland annat uppblåsbara pooler, ovanmarkspooler, nedgrävda pooler och olika typer av spabad. Såklart kan du också köpa alla tillbehör som krävs för just din pool.

ATT VÄLJA RÄTT POOL

Du kanske nyss har bestämt dig för att köpa en pool till din villa. Då har du säkert redan insett att det inte är helt lätt att veta vilken typ av pool som passar just dig bäst.

Det första du behöver bestämma dig för är om du vill ha en ovanmarkspool eller en nedgrävd variant. Båda är vanliga inslag i trädgårdar runt om i Sverige. Ovanmarkspooler är i regel billigare eftersom de inte kräver någon schaktning i byggandet av den.

Ofta är valet av pooltyp en kostnadsfråga. Det finns idag pooler i många prisklasser och bara du själv vet vad du tycker en pool är värd för dig. Däremot kan vi med säkerhet säga att det inte är en bra idé att köpa den billigare av två varianter om du är orolig för att du kommer ångra dig. Då är det bättre att ta sig en ordentlig funderare innan man köper poolen. Kontakta oss gärna så ger vi dig rådgivning utifrån dina personliga förutsättningar.

KÖPA SPABAD GÖTEBORG

Spabad har blivit väldigt populära på senare år. De erbjuder en lite lyxigare variant av pool som faktiskt går att använda året runt om man väljer en väl skyddad plats och en modell med ordentlig isolering. Spabad passar även mycket bra om man bara har en mindre yta tillgänglig, till exempel på ett trädäck eller en mindre uteplats.

Ett spabad är perfekt efter en lång dags arbete när du vill låta musklerna slappna av men även lika skönt en sommarkväll när man bara vill sitta ute och njuta i det varma, bubblande vattnet. Ska du köpa spabad i Göteborg så har vi ett flertal modeller i olika storlek att välja mellan. Här hittar du vårt sortiment av spabad och tillbehör.

Välj gärna till några enkla men smarta tillval för extra trivsel. En svängbar bricka som fästs på kanten gör att du kan njuta av drinkar och snacks direkt i badet och en lättillgänglig handdukshållare gör att du kan ta dig i och ur badet utan att behöva frysa, även om du vill bada när det är kyligt ute.

RUBINPOOL I GÖTEBORG ERBJUDER BLAND ANNAT:


 • Uppblåsbara pooler
 • Ovanmarkspooler
 • Olika typer av spabad
 • Tillbehör till pooler
 • Tillbehör till spabad

TRE ANLEDNINGAR ATT KÖPA POOL HOS RUBINPOOL I GÖTEBORG

 1. Vi har det största utbudet och de bästa priserna. Det innebär dels att du kan köpa allt du behöver till din pool på samma ställe, och dessutom för en billig peng.
 2. Vi lämnar alltid lång garanti på våra pooler! För poolstommen har du som kund alltid 25 års garanti. För pool-linern lämnar vi alltid 6 års garanti.
 3. Vi erbjuder våra pooler till kunder över hela landet. Detta innebär att oavsett om du bor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg eller Karlstad kan du vara säker på att få Rubinpools bra priser, stora utbud och höga kompetens.

NÄR DU SKA KÖPA POOL ELLER POOLTILLBEHÖR I GÖTEBORG

När du behöver tillbehör till din pool eller bestämmer dig för att investera i en pool ser vi fram emot att höra ifrån dig. Vi hjälper dig gärna och besvarar alla frågor så snabbt vi bara kan. Kontakta oss idag för en offertförfrågan genom vårt kontaktformulär här nedan. Självklart kan du också nå oss via telefon eller mail.

Varmt välkommen till Rubinpool i Göteborg!

Kontakta oss

14 + 5 =

0
  0
  Din kundvagn
  Din kundvagn är tomTillbaka till butiken