Mina sidor

Support

Till kassan

Köpvillkor

Beställning/Leverans
För att Du ska kunna handla i vår webbutik måste Du ha fyllt 18 år. När Du har gjort en beställning kommer det automatiskt att skickas en bekräftelse till Din e-postadress. Fraktkostnad tillkommer enligt viktklass. Din beställning skickas inom 1-3 arbetsdagar under förutsättning att varan finns i lager. Leverans sker till ditt paketombud. Vi ansvarar ej för försening av leveranser som vi ej kan råda över, exempelvis förseningar från våra leverantörer. Vid leverans av beställningsvaror skall full betalning ske före leverans.

Returrätt
14 dagars returrätt gäller vid inköp från www.rubinpool.se med följande villkor: Varan skall vara helt oanvänd, och förpackningen hel och komplett utan skador annars kan vi inte godkänna returen. Undantag kan göras vid helt obruten förpackning. Gäller ej beställningsvaror. Kostnaden för returfrakt måste Du själv stå för om Du önskar utnyttja din returrätt. Vi löser inte ut några försändelser som inte är beställda av oss. För att undvika missförstånd, tag gärna kontakt med oss innan en eventuell retur, antingen via e-post: info@rubinpool.se eller på telefon 042-22 55 59.

Ångerrätt
Om Du ångrar Din beställning måste Du snarast möjligt efter att du gjort din beställning kontakta oss på tel: 042-22 55 59 eller via e-post: info@rubinpool.se. För vissa varor som till exempel special/måttbeställningar gäller inte ångerrätten. Om vi redan har hunnit packa och skicka din beställning debiterar vi en hanteringskostnad på 300 kronor för våra faktiska kostnader för hantering, packning. Fraktkostnader debiteras på dig. Detta gäller om Du inte hämtar ut paketet hos ditt ombud och det går i retur till oss. Det blir alltså billigare för Dig att hämta ut paketet och skicka det i retur enligt ångerrätten. Då betalar du endast fraktkostnaderna.

Frakt
Alla beställningar får ett eget unikt sändningsnummer som automatiskt skickas ut till Dig via e-post så fort Din order är packad. Vi skickar samliga paket med DHL vilket innebär att Du kommer att få avisering när Ditt paket är framme. För att detta ska gå snabbt och smidigt rekommenderar vi att Du väljer att skriva in ditt mobilnummer för SMS-avisering. Tills vidare levererar vi endast till adresser inom Sverige.

För varje leverans tar vi ut en avgift i enlighet med total vikttabell hos DHL. Vid betalningsalternativet Faktura tillkommer en expeditionsavgift på 39:-

Reklamation
Om varan är transportskadad eller om något saknas skall det omedelbart anmälas till DHL dock senast inom sju dagar. Om varan är trasig eller att något saknas kontakta Rubinpool på tel. 042-225559 eller via info@rubinpool.se snarast, dock senast inom fem dagar efter det att Du fått dina varor.

Priser/Moms
Priset på beställningsdagen gäller. Svensk moms (25%) ingår i alla våra priser. Du får alltid momsen specificerad på Din följesedel som medföljer vid leverans.

Betalning/Avgifter
Du kan välja att betala med konto/kreditkort eller mot faktura. Vid köp mot faktura samarbetar vi med KLARNA.

Aktuella villkor för fakturaköp via KLARNA (För fullständiga villkor hos Klarna klicka på länken: Här)

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

– Få alltid varan innan du betalar
– Betalningstid – alltid 14 dagar
– Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
– Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans – och hemförsäljningslagen
– Ladda ner dina fakturor från klarna.se
– Möjlighet till delbetalning

En aviavgift om 39 kr per köp. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26%. Vid köpet görs en mikroupplysning för att vi ska veta att du är du. Dina personuppgifter behandlas då i enlighet med personuppgiftslagen, och kan komma att användas för marknadsföring av spännande erbjudanden och tjänster.

» Länk till villkor om Klarna Faktura
» Länk till villkor om Klarna Delbetalning
» Länk till Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation

Betalning med betal-/kreditkort
Vid betalning med betal/kreditkort via vår samarbetspartner DIBS dras pengarna från Ditt konto samma dag som Din beställning skickas från oss. I samband med orderbekräftelsen reserveras dock summan som “skyddat belopp” på Ditt konto tills den slutliga betalningen sker. Du måste alltså ha summan som Du ska handla för tillgängligt på Ditt kort för att Du skall kunna genomföra en beställning.

Visa-kort kräver att Du är anmäld till 3D Secure System. Om detta krävs för Ditt kort kontaktar Du enklast Din bank för att göra denna anmälan. Ofta kan man även göra det själv via sin internetbank. 3D Secure System är en säkerhetsåtgärd för att göra e-handeln ännu säkrare för Dig som kund.

Säkerhet & sekretess
Vi använder på www.rubinpool.se SSL-teknik (Secure Socket Layer) med ett unikt certifikat som gör att dina personliga uppgifter vid ett köp hos oss skyddas på bästa möjliga sätt genom kryptering. Detta är samma teknik som bankerna använder. Våra betalningspartners DIBS och Klarna tillhör också de ledande på marknaden när det gäller säkra betalningar över Internet.

3D-Secure teknologin är utvecklat av VISA/Mastercard och syftar till att identifiera kortinnehavaren vid köp online. Identifieringsprocessen är likvärdig den som används vid bankomatuttag och som bygger på att en personlig kod/lösenord används i samband med köpet. Med denna teknik kan kortinnehavaren kan vara säker på att dennes kort inte nyttjas av någon obehörig.

Genom att godkänna köpvillkoren i kassan ger du också samtidigt Rubinpool tillstånd att lagra dina personliga uppgifter som namn, adress, e-postadress, telefon och personnummer i vår interna kunddatabas. Vi sparar aldrig några kortnummer eller liknande.

Rubinpool garanterar också att vi aldrig lämnar ut eller säljer vidare dina personliga uppgifter, som t ex din e-postadress till tredje part. Din information och dina personliga uppgifter är helt säkra när Du handlar hos oss. Enda undantaget från denna regel är om åklagare eller polis efter beslut begär ut det vid misstanke om brott.

Detta gör att Du kan känna Dig trygg när Du handlar och betalar på Rubinpool.se. Denna webbplats använder tillfälliga cookies. Med anledning av att DHL skall kunna avisera vid beställning via vår hemsida, kan viss kontaktinformation komma att sparas. Givetvis delas denna information inte ut och kan givetvis raderas vid behov eller efterfrågan.

0
    0
    Din kundvagn
    Din kundvagn är tomTillbaka till butiken